Om

Fotograf huset i Aarhus

Velkommen i Fotograf Huset i Århus C. Vi bor i Århus C. Vi tilbyder mange forskellige typer fotografering. Som uddannede fotografer garanterer vi altid en visuel nydelse og et solidt og kvalitativt stykke håndværk.

Som professionelle fotografer bestræber vi os altid på at udvikle os i nye retninger og presse vores fotografiske filosofi så vi hele tiden følger de nye og spændende trends indenfor fotografiet.

Fordelen ved et fotografisk hus, er den konstante inspiration fotograferne imellem. Udvekslning af erfaringer og ideer. Udvidelse af forretningsområder og kreative tiltag der kommer kunderne til gode. Flere hoveder slår hårdere end et. Vi er sammen en kreativ visuel tænketank der sammen skaber nye ideer og spændende koncepter der fremmer din virksomheds salg. Billeder der taler for sig selv.

vores fotostudio Aarhus

Hvem er fotograferne

Vi hedder Stine og Conny og det vil altid være en af os du møder i vores fotostudie her i Århus eller når i ringer til os eller smider os en mail. Vi har fotograferet i mange år og har endnu ikke mødt en opgave vi ikke kunne løse.

om os

om fotograferne i Aarhus

De kreative billeder bliver til sammen med jer

Samspillet mellem dig og fotografen og den sjove afslappede proces der foregår under fotograferingen er med til at skabe den gode stemning i billederne. De gode billeder opstår der hvor “modellen” føler sig mest afslappet og er sig selv.

Vi gør derfor meget ud af at skabe den gode stemning i studiet. På den måde fanger vi altid de billeder hvor den vi fotograferer bedst genkender sig selv og sine “gode sider”. Det handler om erfaring og det handler om at vi som fotografer kender de tricks der skal bruges for billederne bliver gode.

fotostudie århus

vores studio

Kigger du efter en fotograf til :

velkommen i fotograf huset Aarhus C