Børnefotograf

Børn er ikke børn ret længe og tiden omkring vores barndom skiftes hurtigt ud med skole, gymnasium og arbejde. Mange af os ville ønske vi have flere minder fra vores barndom, så vi kunne huske vores opvækst og bestemte skønne perioder i vores liv. Derfor har vi en børnefotograf. Vores opgave, som børnefotograf Aarhus er at at skabe minderne. Minderne om en tid, der SÅ hurtigt er forbi.

At fotografere børn er fantastisk. Den livsglæde og nysgerrighed børn indeholder er noget af det mest livsbekræftende man kan fange på billeder. Deres passion for at lege og drømme og ikke mindst deres fantastiske tro på alt i livet er til for dem, er skønt at portrætere. Billeder af børn har altid været et af vores kerneområder, når det kommer til portrætfotografering og familieportrætter. Vi elsker at arbejde som børnefotograf Aarhus.

Skolefoto vs professionel børnefotografering

Vi kender jo allesammen godt det meget opstillede og lettere kedelige skolefoto fra dengang vi selv gik i folkeskolen. Men er det sådan vi gerne vil huske vores barndom? Den slags opstillede billeder uden liv og glød? Ingen leg og glæde. Bare en “Sid nu stille, så fotografen kan tage sit foto”. Det er da ikke nogen god måde at kigge tilbage på sin barndom på og huske hvordan man voksede op og ikke mindst hvem man legede med og hvordan man faktisk så ud dengang.

Barndommens gade skal altid stå som noget særligt og trygt i et barns bevidsthed og det kan gode og livsglade billeder fra barndommen uden diskussion være med til at sikre de tager denne følelse med videre fra barndomshjemmet. Al tillid til andre mennesker og en troen på tingene kan lade sig gøre, starter i de helt tidlige år mens man er det livsglade barn uden bekymringer.

Børnefotograf Århus og resten af Østjylland

Vi har efterhånden jobbet, som børnefotograf Århus og resten af Østjylland i mere end 8 år nu. Vi elsker stadig vores job ligeså meget som da vi startede og passion for at dokumentere livet igennem billeder er KUN blevet større med årene. At arbejde med glade børn der bare elsker at lege i naturen er da umuligt ikke at holde af. Og motiverne er der jo nok af når børnene bevæger sig rundt i leg foran børnefotografens kamera. Skal i bruge en børnefotograf København eller børnefotograf Fyn, så kører vi gerne turen over Fyn eller Storebælt.

Få taget billeder af børn

Når i booker en professionel fotograf i Aarhus til at få taget billeder af børnene, så er der faktisk mange fotografer at vælge imellem.

Hvilken fotograf skal man så vælge til sine børnebilleder?

Vores råd må være at først og fremmest tage en grundig Google søgning på “børnefotograf Århus” og klik så rundt i de forskellige børnefoto gallerier fotograferne har liggende i deres online fotogallerier. Når i har klikket rundt på forskellige hjemmesider med børnefotos, så begynder i nok at spore jer ind på hvilken stil i er mest til. Det er vigtigt at i vælger rigtig, for i skal jo se på disse billeder i mange år frem. Og ikke mindst skal jeres børn jo en dag arve billederne og de vil sikkert helst have nogle billeder taget ved en fotograf, der faktisk har forstået at ind deres egen opfattelse af hvordan deres barndom så ud dengang og hvad de lavede og legede med. Eller kan man jo ligeså godt “nøjes” med skolefotografering.

Overvejer at få lavet en babyfotografering eller en newborn fotografering? Så klarer vi også den.

Book jeres Børnefotograf Aarhus her.