Bryllupsfotograf

Brug for en engageret og prisvindende bryllupsfotograf Århus? Stærk passion for bryllupsbilleder til denstoredag. Fotograferne her har deres eget trademark og unikke billedbehandling. Det sikrer jer i får en fotograf, der er omstillingsparat til de nye bølger indenfor bryllupsfotografiet vi ofte ser med USA i spidsen. For os er det vigtigt at følge med tidens trends og vi er aktive deltagere både på nationale og internationale kurser, hvor hele tiden forsøger at udvide vores fotografiske horisont indenfor bryllupsfotografering.

Hvad koster et bryllup?

Et bryllup kan faktisk holdes helt nede fra små 15-20.000 kr hvis i er villige til selv at stå for en del af bryllupsplanlægningen. Lejer man en festsal eller et lille forsamlingshus, vil man få det billigt. Men det betyder så også der går DIY projekt i den. I skal stå for alting selv ligefra bordkort, bordplaner, drikkevarer, bryllupsinvitationer, bryllups dekorationer etc.

For mange er det ikke altid så vigtigt hvor brylluppet skal holdes, men mere chancen for at få så mange af de mennesker og familie man holder af med til den store dag. For os, som fotografer er det heller ikke afgørende hvor i holder brylluppet. Vi er så kreative at vi kan levere flotte billeder fra en hvilken som helst bryllupslokation i booker os til. Bruger i foto-top til jeres billedeudskrifter efterfølgende, bør i sikre jer at de leverer udskrifterne i kvalitet. Vi bruger selv billedbutikken.dk

Bryllupslokaler Århus

I Aarhus findes der selvfølgelig masser af skønne bryllupslokaler til bryllupsfest. Vi har igennem de snart 10 år vi har fotograferet bryllupper i Østjylland været med på en del af dem. Der er så mange steder at holde bryllup i Århus, at det vil være umuligt for os at pege på dem alle her. Nogle af de skønne steder i Aarhus er uden diskussion:

 • Varna Palæet – Det ligger smukt ud til vandet og med udsigt udover den “uendelige bro”
 • Kaløvig Badehotel – også en smuk bryllupslokation tæt på vandet
 • Sabro Kro – Kroen ligger i udkanten af Aarhus omgivet af smuk natur
 • Centralværkstedet og Smedien er skønt beliggende i mere rustikke og rå urban lokaler tæt på Bruuns Galleri. En fed og anerledes lokation til bryllup i Østjylland
 • Aarhus Teater og Cafe Hack har et super fint samarbejde med god mad og smukke lokaler via Teateret
 • Park13 – Er i til smukke grønne oaser i Aarhus, så er Park 13 perfekt
 • Rosenholm Slot er i til slotsbryllup og pengepungen til det, så book Rosenholm Slot. Det er SÅ smukt derude.
 • På Aarhus havn ligger dypång. En fantastisk Urban kulisse med spændende ideer til brylluppet

Det perfekte bryllupsfoto

Findes der noget som det perfekte bryllupsfoto? Hvis ja, så er det ihverfald altid det vi stræber efter at levere fra jeres bryllupsdag. På Udemy kan man faktisk lære rigtig meget, som bryllupsfotograf. Her laver det konstant fotokurser for det sultne fotofolk, der gerne vil lære mere om faget. Vi har selv stået for fotokurser igennem en årrække her i Danmark. Desværre er tiden ikke til det mere. Der skal jo også tjenes penge, så man kan lave andet end at arbejde.

Vi kender dog til at par fotografer, der tilbyder at arrangere fotokurser. Det kan i læse mere om her:

Tid til en opdatering af dine fotografiske evner? Ta på fotokursus og mød mennesker med samme passion.

Er du mere til fotografering i et fotostudie og vil gerne lære mere om lys lægning i et fotostudio? Så prøv at læse mere her.

Vælger du en bryllupsfotograf med stor erfaring til jeres bryllupsfoto, så får i selvfølgelig ikke kun mange flotte bryllupsbilleder. I får også en person med en stor referenceramme og et enormt kendskab til områder, lokationer, og ikke mindst en viden om lysforhold (hvilket er ret vigtig når det kommer til fotografering af bryllupper) på den lokation i har valgt til jeres destination for de officielle bryllups portrætter.

Fotograf til bryllup

Når mange af “os” jobber, som fotograf til bryllup er det for de fleste et stort ansvar at være bryllupsfotograf. Man står med en fotoopgave der IKKE kan gøres om. Derfor skal man også, som brudepar bruge ekstra god tid på at udvælge sin fotograf til bryllupsfotografering. Det i især skal fokusere på når i skal udvælge den person, i ønsker skal levere jeres livs store minde, er om fotografen har fotograferet mange bryllupper før. Bed fotografen fremvise HELE fotoserier og ikke bare enkelte billeder taget på en lokation. Nogle fotografer, bygger nogengange deres portfolio sådan op, ved at de booker nogle modeller og putter dem i bryllupstøj og bruger så en HEL dag på at lave billederne. Det er ikke retvisende, da man jo ved et bryllup ofte kun har en lille time til at levere de officielle bryllupsportrætter i. Ved at se en hel fotoserie (og gerne flere), kan i se hvad fotografen FAKTISK levere fra en bryllupsdag og ikke blot de bedste billeder.

Bryllupsfotograf Pris

Bryllupsfotograf priser varierer utrolig meget. Priserne for bryllupsfotografering er afhængig af rigtig mange faktorer. De afgørende elementer for priserne hænger ofte sammen med:

 • Antallet af timer fotografen skal være med på bryllupsdagen
 • Antallet af timer fotografen er med, skal så ganges med 2, da det per tommelfingerregel ofte tager ligeså lang tid at billedbehandle et bryllup, som det antal fotografen er tilstede ved brylluppet
 • Så er der også afstanden fra fotografens hjem til jeres bryllupslokation, der er afgørende
 • Antallet af billeder, der følger med i en bryllupspakke
 • Vælger i at få lavet en bryllupsbog med billeder fra dagen, skal fotografen også bruge tid på at sætte den op
 • En del fotografer tilbyder også at lave et slideshow med underlæggende musik til Youtube eller bare DVD´en derhjemme
 • Udover alle de ovenstående emner, bruger fotograferne også tid på kontoret med mailbesvarelser, planlægning, samtaler med brudeparret og meget mere

Læs artiklen: Hvad koster en bryllupsfotograf

Spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Det er vigtigt i tager jer tid til at stille nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf. Det er fint i har kigget på fotografens hjemmeside eller fået en anbefalet. Men det er altså ikke nok. Når i har fundet jeres potentielle fotograf, bør i stille denne en del spørgsmål og sikre jer at i får lige præcis de billeder fra dagen i ønsker jer. Fotografer har alle hver deres måder at tilgå bryllupsfotografiet på. Og nogle levere billeder af stort set det hele, mens andre “kun” laver det de selv har lyst til. Så vil du gerne sikre dig en del gruppefotos med tanter og onkler og bedsteforældre, bør i igennem disse spørgsmål få fotografen til at svare på hvad, hvem og hvor. Det er duet at betale en formue for en bryllupsfotograf og så kun få det halve af de i kunne have fået ud af ham eller hende.

Læs artiklen: 50 gode spørgsmål til jeres bryllupsfotografer

bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf Jylland

Det siger måske nok sig selv at enhver kommerciel fotograf idag også tilbyder landsdækkende bryllupsfotografering. Det gør vi også. Dog er vores primære område, endt med at være bryllupsfotograf Jylland. Vi elsker at lave bryllupsfotografering, men på Sjælland er området overrendt af bryllupsfotografer, der underbyder hinanden bare for at få opgaverne. Det synes vi faktisk er super useriøst og ender med at blive en priskrig hvor det de billigste (og ofte dem der ikke betaler skat og moms), der løber med opgaverne. Vi ved dog alle at PRIS OG KVALITET HÆNGER SAMMEN, så jeg ville personligt aldrig booke en billig bryllupsfotograf til livets største minde.

Bryllupsfotograf tilbud og bryllupspakker

Der er da altid en god ide at kigge efter på nettet når en professionel og erfaren billedmager laver et bryllupsfotograf tilbud på sine bryllupspakker. Men prisen ER IKKE ALT. Husk på at en hver dygtig person også ved hvad denne er værd. Og derfor kan en billig fotograf ofte blive noget i med lethed kan komme til at fortryde i har booket til dagen. De bedste fotografer sætter sjældent deres priser på tilbud, da de ofte ved de ingen problemer har med at blive booket ud. De som fokuserer på deres priser, er ofte dem som lige er startet op eller dem, som har svært ved at fylde deres kalender op af grunde de sikkert selv kun vil stå ved. Skal i bruge en bryllupsfotograf i Århus eller resten af Jylland? Så vil vi ihvertfald rigtig gerne tilbyde vores professionelle fotografiske service, gode kvalitet og mange flotte billedbehandlede bryllupsfotos.