Foto blog

Unikke portrætter

En fotograf fra Aarhus, der arbejder med passion, søger altid at finde det unikke i motivet. Om det så er et portræt eller et produkt. For os er det i særdeleshed vigtigt at fremhæve det unikke i de personer vi fotograferer – finde ind til det der gør personen speciel. Hos os er en fotograf og dennes sans for det unikke, det stærkeste våben i jagten på det perfekte portræt. Vi sætter en ære i at give jer en god oplevelse, og lave det perfekte portræt.

Unikke portrætter

børneportrætter

Vi er vilde med at lave børneportrætter. Faktisk er vi så glade for det at vi ser det som et af vore specialer at fotografere børn. Vi laver gerne opstillede portrætter, men brænder mest for det spontane billede af børn i deres rette element, legen. Vi kommer gerne ud til jer, eller vi kan mødes i naturen. Vi bruger den tid der skal til for at få de rigtige billeder i kassen.

professionel fotograf Østjylland

Skal I holde fest, så er en professionel fotograf altid det bedste valg, hvis man vil sikre at billederne får en kvalitet der gør dem værd at vise frem. Vi er til jeres disposition i den tid vi er hyret til, og tager de billeder I ønsker. Vi sætter os sammen og finder ud af hvad jeres behov er, og ud fra det, finder vi en pris som begge parter er tilfredse med. Vi har ekspertise i fotografering af både store og små arrangementer og sikrer at jeres fest bliver foreviget på bedste vis.

Bryllups Foto Århus

Reportage før, og efter selve vielsen. Vi er med ved brudgommens ankomst, og til I forlader kirken. Unikke portrætbilleder on location, valgt efter Jeres ønske. Billederne bliver lavet i den stil der passer Jer. Vi er med fra ankomst i kirken og til bryllupsportrætterne er i kassen. Vi dækker hele Jeres dag, fra forberedelser til brudevals. Vi følger enten brud eller brudgom i forberedelserne før vielsen, I vælger hvem. Masser af billeder under reception og fest. Kongebillede – taler – indslag – bryllupskage – brudevals etc.

Af tilvalg kan nævnes:

  • Billeder af bordpynt, kirke etc.
  • Fotobog/album
  • Indbydelser
  • Bordkort
  • Takkekort
  • Lærredsprint
  • Indramning/passepartout